Tijden & Prijzen

*** UPDATE 24-06-2020 ***: De Pilateslessen worden buiten gegeven op basis van de laatste richtlijnen kabinet en RIVM! Per 01-07-2020 ook weer binnen mogelijk (o.a. bij regen).

Aanvullende info: Bij te weinig animo (minder dan 3 deelnemers) komt een les te vervallen, of wordt deze samengevoegd tot 1 groep (op de maandagavond).

(RIVM) Richtlijnen voor de lessen: * We houden 1,5m afstand van elkaar en blijf bij verkoudheid/klachten thuis. * Het is handig om sportkleding alvast aan te hebben (er is geen omkleedruimte) en neem je eigen matje (en handdoekje + flesje water) mee. Heb je geen matje en lukt het je niet meer een te regelen? Laat mij het weten, ik heb een paar matjes liggen die eventueel gebruikt kunnen worden. Ik werk vanwege de richtlijnen niet met materialen, maar wil je toch graag – bijvoorbeeld bij de beenoefeningen – een dynaband gebruiken? Prima als je die meeneemt 🙂 * Toiletten binnen zijn officieel gesloten, dus ga vooral voor die tijd naar het toilet. * Mocht je je handen willen schoonmaken kan dit met de aanwezige antibacteriële gel.

Belangrijk:  voor iedere les dien je je in te schrijven via de online agenda om zeker te zijn van een plek (agenda is voor vaste deelnemers, niet voor proeflessers). Indien je je niet tijdig afmeldt (uiterlijk 4 uur van te voren) moet ik helaas een strip in rekening brengen. Dus houd je inschrijvingen goed in de gaten! 

LESROOSTER   
Locatie Eiland van Groningen

Klik HIER voor de route van de leslocatie.

PRIJZEN (Strippenkaart):

Een proefles is altijd KOSTELOOS!

Betaling gepast contant of per bank:

NL83RABO 0134 7019 76 ten name van Fit met José en onder vermelding van Pilates + naam en aantal lessen (5x of 10x).

Keep calmanddopilates  love pilates2